Православные молитвы святым, которые изменят жизнь к лучшему

07.03.2018

Православные молитвы святым, которые изменят жизнь к лучшему

Жизнь – это наивысшее благо, которое дает Бог душе. Но в судьбе происходит  много  испытаний и тягот, которыми Бог экзаменует душу для принятия святого Духа перед вратами Рая. Конечно, бывают очень сложные, а то и неразрешимые своими силами ситуации, которые подвергают нас в большое смятение и даже толкают на суицид. Но нет испытаний без поддержки. Если Вы читаете эту статью, то значит, Ангел-Хранитель уже сейчас направляет Вашу душу и оказывает свою защиту. Существует молитва, которая меняет жизнь к лучшему. После ее  прочтения в жизни произойдут заметные изменения, все невзгоды испаряться чудесным образом. Не теряйте Надежду и Веру!

Молитва, которая может изменить жизнь к лучшему

Это очень сильная христианская молитва о заступничестве Святого Николая. Ее могут читать чтобы не потерять работу, при безденежье, для удачной покупки недвижимости, перед  встречей суженого и при других требах. Перед началом прочтения по давней православной традиции лучше всего испросить благословения у святого отца и только потом приступать к молитве. Читать ее желательно 40 дней в тихой обстановке, без работающего телевизора и прочих электроприборов. Нужно поставить перед собой образ Николая Чудотворца и обращаться к нему как к живому человеку. Иконку лучше располагать на восток и не убирать за время прочтения. После прочтения обязательно поблагодарить Святого Николая и Господа Бога.

Православные молитвы святым, которые изменят жизнь к лучшему

Молитва Николаю Чудотворцу

Ангела образом, земнаго суща естеством яви всея твари Создателя; благоплодную бо доброту души твоея провидев, преблаженне Николае, научи всех вопити тебе сице:

Радуйся, во одеяниях ангельских рожденный, якоже во плоти чист; радуйся, и водою и огнем крещеный, яко же во плоти свят. Радуйся, рождением своим родителей удививый; радуйся, силу душевную абие по рождестве явивый. Радуйся, саде земли обетования; радуйся, цвете Божественнаго саждения. Радуйся, лозо добродетельная винограда Христова; радуйся, древо чудоточное рая Иисусова. Радуйся, крине райского прозабения; радуйся, миро Христова благоухания. Радуйся, яко тобою отгонится рыдание; радуйся яко тобою приносится радование. Радуйся, Николае, великий Чудотворче, радуйся, Николае, великий Чудотворче, радуйся, Николае, великий Чудотворче!

Радуйся, образе агнцев и пастырей; радуйся, святое очистилище нравов. Радуйся, добродетелей великих вместилеще; радуйся, святыни чистое и честное жилище! Радуйся, светильнице всесветлый и вселюбимый; радуйся, свете златозарный и непорочный! Радуйся, достойный Ангелов собеседниче; радуйся, добрый человеков наставниче! Радуйся, правило веры благочестивыя; радуйся, образе кротости духовныя! Радуйся, яко тобою от страстей телесных избавляемся; радуйся, яко тобою слодостей духовных исполняемся! Радуйся, Николае, великий Чудотворче, радуйся, Николае, великий Чудотворче, радуйся, Николае, великий Чудотвоче!

Радуйся, избавление от печали; радуйся, подаяние благодати. Радуйся, нечаемых зол прогонителю; радуйся, желаемых благих насадителю. Радуйся, скорый утешителю в беде сущих; радуйся, страшный наказателю обидящих. Радуйся, чудес пучина, Богом излиянная; радуйся, закона Христова скрижаль Богом писанная. Радуйся, крепкое подающих возведение; радуйся, право стоящих утверждение. Радуйся, яко тобою всякая лесть обнажается; радуйся, яко тобою всякая истина сбывается. Радуйся, Николае, великий Чудотворче, радуйся, Николае, великий Чудотворче, радуйся, Николае, великий Чудотворче!

Радуйся, всяких исцелений источниче; радуйся, лютее страждущих помощниче! Радуйся, заре, сияющая внощи греховной блуждающим; радуйся, росо неботочная в знои трудов сущим! Радуйся, подовая требующим благостроение; радуйся, уготовляяй просящим изобилие! Радуйся, многажды прошение предваряй; радуйся, старым сединам силу обновляй! Радуйся, многих заблуждений от путиистиннаго обличителю; радуйся, таин Божиих верный служителю. Радуйся, яко тобою зависть попираем; радуйся, яко тобою благонравное житие исправляем. Радуйся, Николае, великий Чудотворче, радуйся, Николае, великий Чудотворче, радуйся, Николае, великий Чудотворче!

Радуйся, от убожества вечнаго изымаяй; радуйся, богатство богатство нетленное подаваяй! Радуйся, брашно негиблющееалчущим правды; радуйся питие неисчерпаемое жаждущим жизни! Радуйся, от мятежа и брани соблюдаяй; радуйся, от уз и пленения освобождаяй! Радуйся, преславней в бедах заступниче; радуйся, превеликий в напастях защитниче! Радуйся, Николае, великий Чудотворче, радуйся, Николае, великий Чудотворче, радуйся, Николае, великий Чудотворче!

Радуйся, озарение Трисолнечнаго света; радуйся, деннице незаходимого солнца! Радуйся, свече, Божественным пламенем возженная; радуйся, яко угасил еси бесовский пламень нечестия! Радуйся, молние, ереси пожигающая; радуйся, громе, устрашающий соблазняющих! Радуйся, истиннаго научителю разума; радуйся, таинственнаго изъявителю ума! Радуйся, яко тобою попрано поклонение твари; радуйся, яко тобою научимся поклонятися Творцу в Троице! Радуйся, Николае, великий Чудотворче, радуйся, Николае, великий Чудотворче, радуйся, Николае, великий Чудотворче!

Радуйся, всех добродетелей зерцало; радуйся, всех притекающих к тебе крепкое забрало! Радуйся, по Бозе и Богородице, все наше упование; радуйся, телес наших здравие и душ спасение! Радуйся, яко тобою от вечныя смерти освобождаемся; радуйся, яко тобою бесконечныя жизни сподобляемся! Радуйся, Николае, великий Чудотворче, радуйся, Николае, великий Чудотворче, радуйся, Николае, великий Чудотворче!

О, пресветлый и пречудный отче Николае, утешение всех скорбящих, нынешнее наше прими приношение, и от геенны избавитися нам Господа умоли, богоприятным твоим ходатайством, да с тобою Воспеваем: Аллилуйа, Аллилуйа, Аллилуйа, Аллилуйа!

Возбранный Чудотворче и изрядный угодниче Христов Отче Николае! Миру всему источая многценное милости миро, и неисчерпаемое чудес море , крепости духовные уставляеши , и я восхваляю тя любовцю, преблаженне Святителю Николае: ты же яко имея дерзновение ко Господу , отвсяких мя бед освободи, да зову ти: Радуйся, Николае, великий Чудотворче, радуйся, Николае, великий Чудотворче , радуйся, Николае, великий Чудотворче!».

Молитвы, изменяющие жизнь к лучшему

Конечно, праведному христианину нужно ежедневно молиться. Текст молитвы нужно произносить с чувством благоговения, богобоязненностью в душе. Тогда такая прочитка будет услышана. Наравне с молитвами не забывайте о праведном образе жизни. Постарайтесь отпустить все обиды, ходить по воскресеньям в церковь, выдерживать пост, причащаться и исповедоваться.

Молитва Ангелу хранителю на все случаи жизни

Православные молитвы святым, которые изменят жизнь к лучшему

Самый первый заступник перед Богом у каждого из нас Ангел-Хранитель. Ему нужно молиться каждое утро и мысленно общаться в случае нужды. Не забывайте просить вашего Ангела-Хранителя указывать на ошибки,  учить покаянию и истинной вере, а также благодарить за ежедневную поддержку и любовь..



Ангеле Христов святый, к тебе припадая молюся, хранителю мой святый, приданный мне на соблюдение души и телу моему грешному от Святаго Крещения, аз же своею леностию и своим злым обычаем прогневах твою пречистую светлость и отгнах тя от себе всеми студными делы: лжами, клеветами, завистию, осуждением, презорством, непокорством, братоненавидением, и злопомнением, сребролюбием, прелюбодеянием, яростию, скупостию, объядением без сытости и опивством, многоглаголанием, злыми помыслы и лукавыми, гордым обычаем и блудным возбешением, имый самохотение на всякое плотское вожделение. Да како возможеши воззрети на мя, или приступити ко мне, аки псу смердящему? Которыма очима, Ангеле Христов, воззриши на мя, оплетшася зле во гнусных делех? Да како уже возмогу отпущения просити горьким и злым моим и лукавым деянием, в няже впадаю по вся дни и нощи и на всяк час? Но молюся ти припадая, хранителю мой святый, умилосердися на мя грешнаго и недостойнаго раба твоего (имя), буди ми помощник и заступник на злаго моего сопротивника, святыми твоими молитвами, и Царствия Божия причастника мя сотвори со всеми святыми, всегда, и ныне и присно и во веки веков. Аминь.

Псалом 90-й, поворачивающий жизнь в лучшую сторону

Православные молитвы святым, которые изменят жизнь к лучшему

Это очень действенная молитва, которая наставляет на путь истинный, оберегает от дурных людей, опасностей, даже бесов и происков диавола. Ее читают при угрозе жизни, в критических ситуациях на работе, перед важными событиями или когда сильное беспокойство, беспричинный страх.

Живый в помощи Вышняго, в крове Бога Небеснаго водворится. Речет Господеви: Заступник мой еси и Прибежище мое, Бог мой, и уповаю на Него. Яко Той избавит тя от сети ловчи, и от словесе мятежна, плещма Своима осенит тя, и под криле Его надеешися: оружием обыдет тя истина Его. Не убоишися от страха нощнаго, от стрелы летящия во дни, от вещи во тме преходящия, от сряща, и беса полуденнаго. Падет от страны твоея тысяща, и тма одесную тебе, к тебе же не приближится, обаче очима твоима смотриши, и воздаяние грешников узриши. Яко Ты, Господи, упование мое, Вышняго положил еси прибежище твое. Не приидет к тебе зло, и рана не приближится телеси твоему, яко Ангелом Своим заповесть о тебе, сохранити тя во всех путех твоих. На руках возмут тя, да не когда преткнеши о камень ногу твою, на аспида и василиска наступиши, и попереши льва и змия. Яко на Мя упова, и избавлю и: покрыю и, яко позна имя Мое. Воззовет ко Мне, и услышу его: с ним есмь в скорби, изму его, и прославлю его, долготою дней исполню его, и явлю ему спасение Мое.

Молитва Блаженной Ксении о счастье в семейной жизни

Православные молитвы святым, которые изменят жизнь к лучшему

Святая Ксения Петербуржская избрала тяжелый путь юродства после смерти своего супруга и была ему верна всю жизнь. Святой Ксении молятся, если в семейной жизни начинается разлад и супруги постепенно охладевают друг к другу.

«О святая всеблаженная мати Ксение! Под кровом Всвышняго жившая, ведомая и укрепляемая Богоматерию, глад и жажду, хлад и зной, поношения и гонения претерпевшая, дар прозорливости и чудотворения от Бога прияла еси и под сению Всемогущаго покоишися.
Ныне Святая Церковь, яко благоуханный цвет, прославляет тя. Предстояще на месте погребения твоего, пред образом твоим святым, яко живей ти, сущей с нами, молимся тебе: приими прошения наша и принеси их ко Престолу милосердаго Отца Небеснаго, яко дерзновение к Нему имущая.

Испроси притекающим к тебе вечное спасение, на благая дела и начинания наша щедрое благословение, от всяких бед и скорбей избавление. Предстани святыми твоими молитвами пред Всемилостивым Спасителем нашим о нас, недостойных и грешных.
Помози, святая блаженная мати Ксение, младенцы светом святаго крещения озарити и печатию дара Духа Святаго запечатлети, отроки и отроковицы в вере, честности, богобоязненности воспитати и успехи в учении им даровати; болящия и недугующия исцели, семейным любовь и согласие низпосли, монашествующих подвигом добрым подвизатися удостой и от поношений огради, пастыри в крепости Духа Святаго утверди, люди и страну нашу в мире и безмятежии сохрани, о лишенных в предсмертный час причащения Святых Христовых Тайн умоли».

Ты наша надежда и упование, скорое услышание и избавление, тебе благодарение возсылаем и с тобою славим Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно, и во веки веков. Аминь».

Молитва Пресвятой Богородице об исцелении

Православные молитвы святым, которые изменят жизнь к лучшему

Святая Богородица всегда заботилась при жизни о болящих. У этой иконы молятся об исцелении различного рода недугов: душевных и физических.

"О, Всемогущая, Всеблагая Госпожа Владычице Дево Богородица, прими эти молитвы, приносимые Тебе со слезами на глазах от нас, недостойных рабов Твоих перед Твоим целительным образом вопрошающим с умилением, яко к Тебе Самой вездесущей и внемлющей молитвам нашим. По каждому прошению творишь, скорбь облегчаешь, немощным здравие даруешь, от всяких недугов исцеляешь, бесов прогоняешь, от обид и бед избавляешь, прокаженных очищаешь и малым детям помогаешь, Владычице Богородице, от всяких страстей врачуешь. Только Твоим ходатайством к Сыну Божьему теплим надежду на исцеление нашего чада (имя). Будь милостива, донеси до Сына Твоего сие прошение и дай нам надежду и веру в чудеса Тобой творимые. Во имя Отца и Сына и Святого духа и ныне и присно и во веки веков. Аминь».

Молитва на удачу и финансы Святителю Спиридону Тримифунтскому

Православные молитвы святым, которые изменят жизнь к лучшему

Молитва Святителю Спиридону может читаться дома или в церкви, в любое время суток, но лучше, чтобы это происходило вечером. Произносить молитву нужно до тех пор, пока исчезнет острая нужда в финансах.

«О преблаженне святителю Спиридоне!
Умоли благосердие Человеколюбца Бога, да не осудит нас по беззакониям нашим, но да сотворит с нами по милости своей. Испроси нам, рабам Божиим (имена), у Христа и Бога наше мирное безмятежное житие, здравие душевное и телесное. Избави нас от всяких бед душевных и телесных, от всех томлений и диавольских наветов.
Поминай нас у престола Вседержителя и умоли Господа, да подаст многих наших грехов прощение, безбедное и мирное житие да дарует нам, кончины же живота непостыдная и мирныя и блаженства вечнаго в будущем веце сподобит нас, да непрестанно возсылаем славу и благодарение Отцу и Сыну и Духу Святому, ныне и присно, и во веки веков.
Аминь».

Молитва Пресвятой Богородице о детях

Православные молитвы святым, которые изменят жизнь к лучшему

Каждая любящая мать переживает о здоровье и благополучии своего дитя. Именно материнская вера способна творить чудеса. Чаще всего матери молятся святой Деве Марии, которая тоже познала материнство, тревоги за родную кровиночку и поможет изменить ее жизнь к лучшему.

О Пресвятая Владычице Дево Богородице, спаси и сохрани под кровом Твоим моих чад (имена), всех отроков, отроковиц и младенцев, крещеных и безымянных и во чреве матери носимых. Укрой их ризою Твоего материнства, соблюди их в страхе Божием и в послушании родителям, умоли Господа моего и Сына Твоего, да дарует им полезное ко спасению их. Вручаю их Материнскому смотрению Твоему, яко Ты еси Божественный Покров рабам Твоим. Матерь Божия, введи меня во образ Твоего небесного Материнства. Уврачуй душевные и телесные раны чад моих (имена), моими грехами нанесенные. Вручаю дитя мое всецело Господу моему, Иисусу Христу и Твоему, Пречистая, небесному покровительству. Аминь.

Молитва является сакральным разговором души с Высшими силами. Читая молитвы Святым Угодникам, помните, что вы молитесь не им, а просите их заступничества перед Богом. Не сомневайтесь, искренние молитвы всегда будут услышанными. Главное условие – вера и чистые помыслы. «По вере вашей да будет вам»(Матф.9:29).

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Adblock detector